Янко Янев – компетентност и качество

Адвокат Янко Янев предлага качествени юридически услуги и консултации и помага при разрешаването на застрахователни казуси.

Българите сме свикнали да разбираме от всичко. Дори и да не разбираме, пак си мислим, че разбираме. Свикнали сме да вършим всичко сами и трудно се доверяваме на околните. Това е една от основните причини, поради които често ни лъжат застрахователите, а и не само те. Причината е, че не си знаем правата, но не се и стараем да ги научим. Невежество, което бива наказано от различните институции и дружества, които умело, аргументирано и компетентно ни предоставят своя прочит на законите за безпрекословна истина. И ние като едни добри невежи рибки се хващаме на въдицата им.

Това може да бъде избегнато, ако се доверяваме на професионалистите, които ще работят в наш интерес. Такъв е адвокат Янко Янев. Той е роден в град Хасково през 1974-а година. Висшето си образование завършва в Югозападен университет „Неофит Рилски“ със специалност магистър по право. Задължителният си едногодишен стаж изкарва в град София, а през 2001-а година започва адвокатската си практика в известно адвокатско дружество. Няколко години по-късно отваря собствена кантора, като към екипа му се присъединяват професионалисти с дългогодишен опит в областта на застраховането, гражданското и търговското право и недвижимите имоти.

Със застрахователи казуси започва да се занимава по-активно след 2008-а година, след като претърпява пътен инцидент. Случката е повече от сериозна и той едва не остава парализиран. Точно в този тежък момент се сблъсква с тромавата бюрократична машина и проблемите на здравната система в България. След като успява да се възстанови, приема присърце случаите на пострадалите при пътно транспортни произшествия, като и учредява фондация в тяхна помощ с наименование „За пострадалите“.

Ето защо ние българите трябва да преодолеем този комплекс, че можем всичко и разбираме от всичко. Нека започнем да търсим помощта, знанията, компетенциите на професионалистите, които наистина няма да позволят правата ни да бъдат нарушени. Само тогава ще ни бъдат спестени много напрежение, нерви, разправии, главоболие. И ще имаме възможността да обърнем внимание на истински важните неща, като здраве и близките ни хора.