Професия влогър

Видео блоговете станаха изключително популярни през последните години. И това е защото технологиите за видео запис станаха все по-достъпни, а програми за обработка на кадрите има изключително лесни и с удобен интерфейс, който прави обработването на видеата лесно и бързо. А и във видеото може да се предаде много повече информация отколкото в един обикновен текст. Вербално, невербално, чрез музика и т.н.

Има редица известни влогъри и в България (Емил Конрад е пример за това), но наистина популярен можеш да станеш в Щатите. Там тези, които набират популярност в каналите за видео споделяне, получават истинската възможност да изкарват пари от това, което правят и то големи пари. Не поради друга причина, а защото в САЩ всичко е сензация, пари, шоу-бизнес.

Така например майка на три от предградията, става изключително популярна, благодарение на нейните сатирично-хумористични видеа за проблемите, които среща по време на отглеждането и възпитанието на децата си, съвети за начина на живот и още нещо.

За нейната личност, деца и видео поредица са писали издания като Космополитан, People, Хъфингтън Поуст и други. Самата Опра Уинфри се изказва изключително ласкаво за нея, като твърди, че тя умее да задържа вниманието на публиката, която иска да бъде като нея, да се асоциира с нея и да ? подражава.

Името ? е Кристина Кузмиц. Често я описват като човек, който предлага на публиката прекрасна родителска сатира, която преминава в автоирония, а понякога може и да действа като посещение при психолог, кой знае.

Лично аз се отплеснах в няколкочасово гледане на нейните клипове, които ме заредиха с много положителни емоции и ме накараха да се смея с глас на някои определени моменти. И както казват някои хора – човек се ражда с определено умение. Много е трудно да се научиш на нещо, което не ти се отдава. Ще седиш изкуствен и вдървен. А Кристина? Нея си заслужава да я гледате поне веднъж.

Ето и линк към нейния сайт, където можете да се позабавлявате и вие