Когато подготвям гардероба за новия сезон, MicroCredit e моят най-верен приятел

Може би някои хора ще се учудят, че попълвам гардероба си с пари назаем от MicroCredit, но честно казано по този начин купувам всичко необходимо на един път, без да се притеснявам, че същия месец парите няма да ми достигнат.

От години съм създала тази практика да се подготвям за предстоящия сезон с голямо пазаруване, с което подновявам гардероба си. Това, разбира се, е обвързано с много големи разходи, които при мен, а и предполагам при повечето хора, значително разплащат месечното финансово състояние. Ето защо намерих начина за себе си да се възползвам от бързите потребителски кредити на MicroCredit, и по-специално от продукта им CrediHome. Той предлага пари назаем от 200 до 3000 лева, без да е необходимо да доказвате доход, да търсите поръчители или обезпечение на кредита. Можете да разпределите вноските си на равни седмични или месечни за период от  9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца, а парите си получавате в брой, като процедурата за кандидатстване и одобрение са максимално опростени.

И така взимам си аз паричките и отивам на шопинг. Купувам си всички възможни якета, шапки, блузи, панталони, обувки и чанти, шалчета… ох, как ги обичам. Общо взето всичко, което ще ми е необходимо, и се замъквам обратно вкъщи с милион торби с покупки.

Наистина изтощително е, но го правя само два пъти в годината и то не поради друга причина, а просто защото не съм от хората, които имат особено време да обикалят всяка седмица и да си купуват по една блузка. Това за мен е пълна загуба на време, но пък обичам да се пременям в нови неща. Ето защо моят метод на пазаруване е този, който ви описах.

Също така е значително по-изгодно, тъй като разпределянето на месечни вноски на потребителския бърз кредит от MicroCredit ми помага почти да не усетя голямата сума пари, която съм похарчила за нови дрехи и аксесоари.

Вие имате ли изградена тактика на пазаруване или обичате да обикаляте ежедневно по магазините и да се прибирате с по някоя нова придобивка? И бихте ли се възползвали от продуктите на MicroCredit, за да подновите гардероба си?