Талантите ще спасят България

Ако има реалити формат, който ми допада, то това е „Х фактор“. Честно да си призная, миналия не го гледах. Хванах само един от концертите и видях как на финала спечели момчето Славин. Но не помня дали беше от групата на момчетата или на изпълнителите над 25 години. Независимо това, смятам, че пя добре (доколкото видях). След това обаче лично аз не съм чувала нищо за него. Предполагам, че още е рано, знам ли.

Този сезон на „Х фактор“ обещаха и слава, и парична награда. Това явно е привлякло повече хора на кастингите. Хванах две или три предавания от тях, докато си вършех домакинската работа и се мотаех у дома, и после гледах лагерите и разпределението по групи. Мисля, че логично Саня ще води момчетата, Люси – групите, Маги – над 25 години, а на Криско остават момичетата. Логически трябва да е така.

По време на предаванията не можах да си избера кой ми харесва повече и кой по-малко. Смятам, че всички са талантливи. Едни обаче силно ми направиха впечатление. Това са трите момичета – Велина, Антоана и Ана. Млади, но веднага и интелигентно успяват да се сработят като група. Не знам дали романтичната страна в мен заговори, или просто като жена и аз си падам по мюзикълите и лесно се впечатлявам от подобни моменти, но тези трите ми станаха много симпатични и ме развълнуваха с изпълнението си. Ще им стискам палци да продължат напред.

А кои са вашите любимци?