Парти по женски

В даден момент, в дадена възраст, всяка жена има нужда да остане насаме с приятелка или приятелки. И това не е просто случайно и не се случва от каприз. Просто добрата, лоялната, приятелката/и, на която може да се разчита, е онази с която могат да се споделят повече неща, защото тя е на точната възраст, от правилното поколение и най-добре разбира нещата, които се случват в света.

Защо да НЕ и какво ДА споделяме с майката? Майката е най-близкият човек и никога няма да ни излъже. Тя ще си каже точно каквото й е на устата и сърцето, при това няма да ни щади. Напротив – ще има възражения и ще критикува. Затова майката е отличен събеседник и дава отлични съвети, когато се отнася за това да се опрем до нечий опит. Но за мода, за мъже и за излизания, ние трябва внимателно да подхождаме. Тогава тя  се превръща в майка-закрилница и ако нашият мъж, например, се е провинил, дори съвсем мъничко, майката променя цялото си отношение към него и това може да предизвика редица проблеми.

women partyПриятелката е онази, която ще влезе в положение, която знае какви са мъжете в съвременния свят, как се развиват връзките и отношенията между хората и ще подкрепи като ни изслуша или сподели вижданията си.

Ако пък са повече приятелки – по-добре. Спретваме си едно парти по женски и се наслаждаваме на вечер, в която си споделяме, пием любимите си дамски питиета и се занимаваме с типичните си дамски нещица, без да има кой да ни притеснява.

Обикновено партитата по женски са доста мотивиращи, отпускащи и помагат да погледнем по-ясно на заобикалящия ни свят.