А какво ни говорят звездите?

Прочетохте ли вече годишния си хороскоп за огнената 2016-та, когато маймуната в същия елемент ще властва.

Horoscope wheel chartКолкото и да не вярвате в пророчества и хороскопи, със сигурност сте си направили труда да отворите и все пак да по прочетете това и онова за вашата лична година.

Но знайте едно приятели – звездите са коварно нещо. Те предопределят някакъв път, но кой ли ги чете. Всъщност в много сайтове се прави копиране и поставяне на един и същ текст, но с малки преработки. А кой пише тези текстове? Една приятелка, която работеше в популярен дамски сайт (няма да го споменавам), ми беше споделила, че хороскопите си ги пишели авторите и редакторите като си измисляли разни универсални неща, съобразявайки се с характерните особености, всеизвестни за всяка зодия.

Тогава кой и при какви обстоятелства може да ви каже какво всъщност ви вещаят звездите? Аз честно казано нямам идея и все още търся човек, който да ми направи и разчете прословутата натална карта. Така че ако някой знае, да не се двоуми, а информацията да сподели. 🙂

А що се отнася до годишните хороскопи, които ще намерите в интернет, то четете и си вярвайте само в хубавите неща, които искате да ви се случат. Повтаряйте си ги и те наистина ще станат факт. Като  например нова работа, повече пари, добри срещи и нови запознанства, възможност за любов и така нататък.

Пък каквото е драснато там някъде от Съдбата, то така или иначе ще се случи.