Какво не искат жените?

M~ huntТова е един добър предполагам въпрос, на който смятам да дам отговор днес, тъй като от филма с Мел Гибсън и Хелън Хънт не стана много ясно за мъжете. Затова ще използвам метода на изключването и ще се надявам силната половина от човечеството да възприеме изпратеното послание.

Ние жените, противно на всяка мъжка логика, много добре знаем какво искаме. Или поне повечето от нас. Това определено не е мъж, който да стои до полата ни, да ни сваля звездите и да ни шепне денонощно нежни фрази в комплект с извечното „обичам те“. Всъщност за нас когато Думичката започне да се спряга прекалено често обикновено загубва значението си. Същото  е като да ти подаряват премного подаръци. Започва да ни гложди подозрението, че човекът срещу нас е гузен за нещо и се опитва да изкупи вината си. Така че, фалшиви думи и материални жестове не искат жените! Запомнете го.  За нас е по-важно действието – а това означава просто като кажете нещо да си държите на думата и по поведението ви да личи, че искате да бъдете с нас,  а не го правите по задължение.

Жените не искат мъже, които чистят, готвят, не излизат с приятели и не гледат футбол. Напротив. Приятно ни  е да видим, че половинката ни се забавлява и още по-добре е да знаем къде и с кого. Ако една жена обича мъжа си, то тя няма да се опитва да го променя. Освен това жените се чувстваме добре, когато нашият мъж прави типично мъжките работи. Колкото и да не иска да признае, всяка жена ще започне до крайност да се отегчава, ако любимият й изцяло промени и настрои любимите си занимания, ястия, дневната си програма спрямо нея. Понякога е добре двамата да правят отделни неща – така ще поддържат интереса помежду си и няма да си омръзнат.  Все пак ние искаме мъж, а не приятелка, с която да готвим, да си споделяме за домакинските задължения и да ходим по кафета.

Последното, което ще отбележа: Много мъже често смятат, че са длъжни да забавляват жената – да ръсят лафове, да притежават чувство за хумор.  Това, мили мои, е крайно грешно разбиране. За нас жените няма нищо по досадно от приказлив мъж, който се прави на шут. Кой изобщо ви втълпи, че трябва да се опитвате да разсмивате жена. Да, готино е веднъж, два или три пъти, но крайно достатъчно. Всяко прекалено нещо става неприятно. Бъдете си такива, каквито сте и не се опитвайте да влизате в ролята на клоуни. Напротив – дори сдържаността и мистерията понякога привличат повече от открития и весел нрав. Да сте чували, че всяка жена тайно си мечтае за един Мистър Дарси. Ако не сте – потърсете какво е написала Остин по повода и успех!