Учете езици!

smart womanУчете чужди езици! Развивайте се, богини! Вече живеем в свят, в който хубостта не е достатъчна. Може би преди жената е красяла дома и правила чест на мъжа с вида си, но тези времена отдавна са „минало бешило“. Отиде си и времето, когато с чар се е постигало място в дома на някой богаташ. България малко по малко се европеизира и все по-малко остават почитателите на чалга културата. Поне съдейки по собственото си обкръжение. Днес в страната навлизат много чуждестранни фирми, които предлагат много прилични заплати, в комплект с други благинки. Единственото, което се изисква е доброто владеене на чужд език, а защо не – два.

Английският е нужен не само, за да общувате с британци, американци и австралийци. Той ще отвори вратите ви при бизнес кореспонденцията с цял свят. Новият лигва франка е именно този не много сложен език, който можете лесно да научите с подходяща програма. Тъкмо за това именно на него се провеждат множество международни конгреси и семинари в различно области на бизнеса. Английският е още Интернет езикът. Най-големите и използвани социални мрежи в света, макар че говорят вашия език, в оригинал са създадени на английски. Ако искате да се информирате по-добре в мрежата – търсете информация на английски.

Учете езици, читателки, за да станете истински богини. Освен английски не пропускайте да опресните знанията си по втория чужд език, който някога сте изучавали в училище. Преди 3-4 години много търсени бяха кадрите с владеене на френски, днес немският е на мода. Но независимо моментното бизнес течение четири езика са сред най-говорените в света – френски, немски, испански и руски. Който и от тях да изберете – няма да сгрешите.

Някой беше казал, че чуждият език е супер сила. Така е, защото владеенето му, не само ще ви представи по-добре, по-интелигентно в очите на околните, но и ще ви помогне да станете една наистина космополитна личност, за която никакви бариери не съществуват.