Мобилтел – пакет за дома

576875_496251213733542_1171822820_nПреди няколко дни като си плащах сметката за Мобилтел телефон разгледах една брошура за пакетните им услуги – интернет и цифрова телевизия. Оказа се, че цените са съвсем достъпни – 20лв. за цифрова телевизия и интернет, а в момента фирмата има някаква промоция и при подписване на двугодишен договор, първите три месеца таксата е на половин цена. Предложението ме заинтригува и попитах във Фейса, някой от приятелите ми дали се е възползвали, какво е качеството на телевизията и интернета – братовчедка ми Дари писа, че от септември е техен абонат и проблеми не са се случвали.

Така или иначе исках да сменям вече настоящия си доставчик на цифрова и интернет, заради някои скандали през последните месеци, които ме лишиха в продължение на три седмици от най-гледаната от мен телевизия. Бясна съм им все още. И така, реших да премина на услугите на Мобилтел,така или иначе за мобилните телефони всички в семейството ги ползваме, а и офертата им е по-изгодна от тази на предишния ми оператор. За щастие се оказа, че и оборудването се предоставя за ползване безплатно от оператора и не се налага аз да си го купувам, както  беше при стария ми доставчик.

Онзи ден техниците на дойдоха вкъщи, монтираха оборудването, и след няма и час телевизията и интернета бяха готови за ползване. Надявам се, че съм направила правилния избор и ще споделям как са нещата занапред.