Отключи дарбата си със сребърно коте от Viano

Грациозна като котка – всички сме чували този израз, превърнал се в нарицателно за изтънченост и женственост. Аристократичните мъркащи животинки показват чрез поведението си, че обичат себе си и изискват същото и от околните. Вярвам, че тук всички любители на котките ще се съгласят с мен.

За да изразим любовта си към домашните любимци, има много начини. На мен лично ми допада този, който е свързан с бижута. Затова на ръката си нося красива сребърна гривна от Viano. Тя е с нежното име Кити, тъй като закопчалката ѝ е под формата на котешка глава. На нея съм добавила и кръгли сребърни талисмани от същата онлайн бижутерия. Те са инкрустирани със сини циркониеви камъни, а върху тях са изобразени котета от благородния метал. По този начин моят домашен любимец е винаги с мен, достатъчно е само да погледна към ръката си.

Впечатление ми направи, че дизайнът на бижутата от Viano е повлиян и от вярванията, че котките притежават много дарби, които отключват и развиват у притежателите си. Затова в много култури е прието, че ако искаме да променим живота си към положително, трябва да носим сребърен талисман с котка.

А защо бижу от сребро? Връзката идва оттам, че благородният метал също се свързва с женствеността, новото начало и лунната мистика. Котките пък проявяват своите магични сили, когато полумесецът изгрее. Това прави съчетанието от сребърно бижу във формата на котка най-предпочитания амулет не само сред любителите на животинките, но и сред духовно извисените дами, обичащи мистиката и романтизма.

Освен всичко, което ви разказах дотук, сребърният образ на котката привлича късмета и благополучието във всичките му форми. Ето защо е подходящ и за подарък на близък човек – майка, приятелка, съпруга, колежка или дори дете. Талисманите, предлагани от Viano, пък са изключително нежни и красиви, носят се и на гривна, и на синджир, както за специални поводи, така и към ежедневната визия.