Не е важно откъде идваш, важното е какъв си

За някои хора градът, в който са родени или където живеят в момента, независимо дали столицата, или друг по-голям град, е огромна причина за гордост и го използват едва ли не за да парадират с това!!! Аз съм твърдо против.  Замислете се за момент… не звучи ли нелепо? Как хората могат да съдят за теб само по един град? Ти само това ли си? Човекът, който живее в град Х. Живееш в град Х и затова си толкова готин, така ли? Не знам за вас, но аз намирам това за ненормално и осъдително, смешно дори.

pitankaВсе пак може да си достоен човек дори и да идваш от по-малко населено място. Не мисля, че трябва да описвам цялата ситуация с много думи – всеки здравомислещ човек го осъзнава. Много са примерите за такива успели хора. Истината е толкова очевидна, че трябва да си сляп, за да не я видиш.

Всеки трябва да е приеман такъв, какъвто е – заедно с уменията и качествата, които притежава. Това е важното и трябва да е водещото. Като цяло аз не обичам да парадирам с това, което съм, и когато чуя някой да се хвали с нещо незначително, това ми казва много за този човек. В моите очи той не изглежда по-силен, а по-несигурен.