Любовни тестове

Трудно  е да разбереш дали трябва да се пазиш от поредния арогантен тип или просто принцът, с който си проявява непоносимите си качества само понякога. Преди да направиш някой от тестовете, които ще ти предложа, трябва да знаеш, че най-важното е да опознаеш себе си добре и да знаеш прецениш кое би понесла и кое не. Какви подсъзнателни щети не би преглътнала да ти нанесат отново. Човешкият индивид е цяла вселена, а човешката психика океан, затова първо гледай да съхраниш себе си, както можеш. Недей губи своята личност, страдайки заради чужди липси.

Експериментите, които може да направите са много. Ще ви напиша няколко ключови въпроса, които е хубаво да си зададете. Например: Поема ли отговорност? Обича ли да ви командва постоянно? Позволява ли си да прави повече неща от вас, без да го интересува, когато си иска, с когото си иска? Има ли реални и изпълними цели за бъдещето? Можете ли да му имате доверие?

Ако все пак се чувствате объркана. Най-добрият вариант е да поговорите с най-най близките си приятели или семейството си. Те със сигурност ще имат по-обективна гледна точка от вас самите. Хубаво е да се вслушате в нея, защото жените сме прекалено емоционални същества и когато сме под влияние на различни ситуации, за жалост, губим представа за всичко. Вярвай, че заслужаваш най-доброто и не се страхувай да вярваш, че ще го имаш.