Колко VIP са виповете ни

vipОказа се, че доста хора в моето обкръжение следят VIP Брадър. Мнозина ми разказват какво се било случило и как бил реагирал този или онзи известен човек.

Това подбуди любопитството ми и пуснах едно предаване. Не мога да кажа, че особено много ме увличат подобни формати, но при липса на друго интересно (по другите канали даваха някакви екшъни) оставих ВИП Брадър. Не успях да го догледам до края, но по това, което видях, бих могла да кажа, че е доста по-добро от предните, на които съм попадала. Не знам защо ми се видя забавно. На два-три пъти искрено се засмях. Може би просто екипът на ВИП Брадър избира такива моменти, за да има по-голяма гледаемост. Може би все пак някой им е отворил очите като им е казал, че е много по-гот, когато драмите са заменят с малко по-ведри моменти. О, и такива не липсват там. Като посмях от сърце, си направих бърза сметка, че за този каст са хвърлили далеч повече усилия, отколкото с предните, когато имаше доста жалки образи (с извинение). Тази година лицата са доста по-интелигентни, или поне повечето от тях, и споровете и диалозите са доста по-добри (но и това зависи от хората).

Кой обаче почти веднага ме кара да сменя канала? – Това е добрата стара Луна, която не знам поради каква причина дразни всички, включително и зрителите. Дали така й е написано в сценария, дали такава й е целта и нагласата в играта – не знам, но определено ме кара да се ударя с ръка по чело и да цъкам с език поне четири минути след това.

Нямам представа дали пък не й влияе Кървавата луна, която предстои да видим този месец, но Луна определено не е с всичкия си, според мен. Или може би причината е, че няма вътрешен компас и сто процентово мечтата й да стане Президент го потвърждава. Но пък може би това е само шега… но да ви призная – изобщо не ми звучи смешно…

Какво е вашето мнение за реалити формата и имате ли човек, на когото симпатизирате?