Как една богиня омагьосва

Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха. Ах, че хубав факт, ако можете да готвите. Но дори да не можете, успокойте се, все ще спретнете бъркани яйца, сандвичи, сега вече продават и полуготови храни, които ще пригответе без усилие и пак ще можете да кажете, че сами сте сътворили.

А сега ще ви представя една супер лесна рецепта, с която направо ще получите сърцето на любимия. Трябва ви само малък пъпеш, плодове по избор, сладко, каквото любимият ви харесва и алкохол (препоръчително е ром или ликьор, но става и с водка или уиски).

Melon Fruit Salad 1За да започнете с магиите първо трябва да измиете и отрежете горния край на пъпеша, така че да се образува капаче. Не го изхвърляйте. После започнете да дълбаете пъпеша като внимавайте да остане цял. Тук магическата пръчка се казва лъжица. Нищо друго не ви е необходимо. Отделете семките от извадените парченца. Парченцата накълцайте и смесете в съд с другите нарязани плодове. Когато аз съм прилагала това вълшебно десертче съм ползвала 1 банан, 2-3 едри сладки сливи, 2-3 ягоди, няколко гроздови зърна, 2-3 обелени парчета грейпфрут. Вие можете да сложите 1/2 круша или 1 смокиня, ако смятате, че ще се хареса. Размесете добре и към тях добавете 2-3 лъжици от сладкото и половин чаена чашка алкохол. Пак разбъркайте, но внимавайте плодовете да не станат на пихтия. Постарайте се да запазите целостта на късчетата.

Напълнете пъпеша с получената плодова плънка, захлупете със запазеното капаче и оставете това чудо в хладилника докато се изстуди. Сервирайте с декорация, която ви допада.

Както виждате рецептата дава възможност за въображение, така че измагьосвайте каквото поискате, както ви допада. Резултатът е гарантиран. Сърцето му ще е ваше 🙂