Да поспортуваме?

likraПролет е и не знам за вас, но на мен адски много ми се спортува! Не заради наближаващото лято, когато традиционно и мъже, и жени трескаво мерят гръдни обиколки и стегнати тела, а заради тонуса, движението и целия прилив на енергия, който усещаме, спортувайки.

Времето се стопли, вече няма сняг, дъжд, киши и минусови температури, с които да се оправдаваме, заобикаляйки спортния център и отправяйки се директно към най-близката баничарница (ммм, баничка + боза = (не)очаквано добра комбинация).

Наскоро попаднах на видео с упражнения по аеробика и страшно ми допадна, защото жените изглеждаха зашеметяващо, супер щастливи и тонизирани. Мисля, че това е моят спорт, защото има динамика и музика, сякаш танцуват.

За целта обаче първо трябва да се оборудвам с необходимата спортна екипировка, като обърна специално внимание на обувките, защото в аеробиката краката се натоварват изключително, както и цялото тяло. За мое щастие, открих отлично предложение за целта на страниците на сп. „Биограф“, където голяма верига магазини рекламираха своите спортни стоки в промоция. Няма да повярвате, но си закупих оригинални, актуални и удобни маратонки, и то само срещу 59 лв. Ще продължавам да следя изданието, защото Светльо Кантарджиев (маркетинг и реклама) обеща, че читателите ще имат възможността и занапред да се информират относно най-изгодните предложения.

Оставете сърфирането в интернет и се погрижете още сега за тялото си. Ще се почувствате удовлетворени и самоуверени. Обещавам!