успешна пепеляшка

Трябва ли ѝ на една пепеляшка уеб сайт?

Сигурна съм, че има много момичета от вас, които имат идея за собствен бизнес или дори вече развиват такъв. Може да не го наричат с това име, а просто да препродават вещи, да разпространяват козметика, да шият дрехи, да са хореографи, треньори и тн. Всеки ден виждам красиви жени, които имат собствена идея и работят за нея. Нещо повече, те застават с името и лицето си зад нея. Та трябва ли ѝ на една пепеляшка онлайн магазин или собствен уеб сайт? Моят отговор е голямо ДА. В Bgonair.bg са посочили 8 причини да притежавате уеб сайт изобщо, аз ще допълня още 2, които засягат само жените.

Името ви ще добие популярност

Ако продавате някакви артикули онлайн, дали в сайтовете за продажби, дали в социалните мрежи, то тогава знаете колко е важно хората да ви имат доверие. А ние сме устроени по такъв начин, че имаме доверие не просто на уеб сайт, а на уеб сайт, зад който стои името на някого. Ако изработвате някакви изделия ръчно, то съвсем спокойно можете да си разкажете историята, да покажете със снимки или видеа, как точно ги правите. По този начин, ще успеете да се конкурирате с големите брандове, които дават милиони за добър имидж, като просто покажете лицето си и името.

Сдобийте се със уеб сайт само за вас

Ако имате амбиции в инфлуенсърството, то тогава ще ви е необходим имиджов уеб сайт, това е същото, като фирмен, само че вие сами сте си вашата фирма. И като такава се нуждаете от място, където да се представяте в най-добрата си светлина, да структурирате съдържанието, което публикувате и да качвате каквото пожелаете без да спазвате ограниченията на социалните медии.

Всеки бизнес професионалист също се нуждае от такъв уеб сайт, който да му служи като портфолио. Това е прекрасна възможност да разкаже за себе си и да изглежда достатъчно авторитетен в очите на другите.