Жените и мъжете са различни

Мили дами, случвало ли ви се е да говорите с половинката, но в крайна степен да имате чувството, че той изобщо или не ви слуша, или не ви разбира? Уверявам ви, не само при вас е така. Трудната комуникация между половете е проблем, срещу който се изправят много от двойките по цял свят. Това е така на първо място, защото мъжете и жените са различни: дамите са от Венера, а господата – от Марс и понякога сякаш наистина говорят на различни езици.

relationships

Но именно защото сме различни. Колко книги и публикации са изписани по темата, че чак ни стресират… сякаш човек има нужда от висше образование по „Връзкология“, за да изгради и съхрани успешна връзка. Най-важното е, когато се чувствате пренебрегната или неразбрана, е да проумеете, че мъжът до вас не може да бъде най-добрата ви приятелка, с която да изпадате в обстоятелствена детайлност при обсъждане на клюки от офиса, нито е кучето ви, което дресирахте като малка, а то нямаше нищо против, нито е Брад Пит или Бил Гейтс.

Ако наистина го обичате и вярвате, че това е ТОЙ, показвайте му го, бъдете благодарна за тази любов, защото никой не е длъжен да ви обича. Това, че го прави, е по негова собствена воля и благословия и трябва да ви изпълва с радост и признателност.